Back to top

IKE ifjúsági angol tábor

Dátum: 
2017/08/13 to 2017/08/19
Hely: 
Algyógy

Mindjárt itt a nyári vakáció! Ez remek alkalom lehet arra, hogy a szórakozás mellett egy új nyelvet tanulj, vagy éppenséggel többet gyakorold és többet tanulj arról, amit már tudsz. Ha 15 és 20 év közötti vagy, akkor itt a helyed! 
Táborunk fő célja az angol nyelv informális gyakorlása kezdő, közép és haladó csoportokban. Délelőtt tematikus foglalkozásokon lesz alkalmad gyakorolni nyelvismeretedet nyelvgyakorlatok és kötetlen beszélgetések segítségével. A csoport foglalkozások során könnyed, lelkesítő, szinten tartó és szókincsbővítő gyakorlatok lesznek. Délután és este pedig vidám programokra számíthatsz. 
Mindemellett sportolásra, úszásra és esti tábortűzre is lehetőség lesz. A napot énekléssel és áhítattal kezdjük és a nap folyamán a különféle tevékenységek révén is törekszünk a közösségi élmény és keresztyén értékek ápolására. 

TÁBOR ÁRA: 400 RON
A tábor ára magába foglalja a szállást és az ellátást, illetve a nyelvoktató tananyagot. Figyelembe vesszük a speciális étkezési igényeket is!

KEDVEZMÉNYEK: Visszatérő táborozóinknak és testvéreknek kedvezményes tábori részvételi díjat ajánlunk. Ha egy családból több gyerek is részt vesz a táborban, akkor minden testvér a kedvezményes áron táborozhat. 
• régi táborozó 380 RON
• testvérkedvezmény: 380 RON

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2017. július 24.
A helyek száma korlátozott, ezért figyelembe vesszük a jelentkezés sorrendjét. 

JELENTKEZÉS: töltsd ki online jelentkezési lapunkat! 
A jelentkezés a tábori díj kifizetésével válik véglegessé. 

KONTAKT: 0745 500 472 - Veres Csaba
INFO: ike@ike.ro